Vysoká kvalita se 7letou zárukou

Každá naše postel spiritbeds je jedinečný, ručně vyráběný originál. Zakládáme si na poctivém řemeslném zpracování s důrazem na detail- výběrem toho nejkvalitnějšího dřeva počínaje a originální povrchovou úpravou konče. Při výrobě našich postelí používáme výhradně kvalitní dřeviny z našeho regionu. Dřevo osobně pečlivě vybíráme z vyšších nadmořských poloh Beskyd, což mu zaručuje vysokou hustotu. Tato vlastnost dává dřevu pevnost a tvarovou stálost.

Základními dřevinami pro výrobu rámu a čel postelí spiritbeds jsou smrk a dub. Smrk je ideální dřevina pro naše speciální povrchové úpravy, jako je reliéfní strukturování, kartáčování, olejování či patina. Dub je ceněný pro jeho odolnost, tvrdost a dlouhověkost. Pro čelo své postele si navíc můžete vybrat vzácné ořechové dřevo, vynikající jedinečnou kresbou, něžnou a harmonickou břízu, nebo například pružný jasan, vhodný pro vyplétaná čela. Rámy postelí spiritbeds mají velmi bytelnou konstrukci.

Profil rámových dílů 80x180mm, u nohou pak minimálně 120x120mm, zaručuje postelím vysokou pevnost a nosnost větší než tunu. Robustní kování, navržené a vyrobené přímo pro naše postele, disponuje tloušťkou 4x větší, než kování běžně používané, a zajišťuje tak vynikající stabilitu.

Jsme přesvědčeni, že preciznost při výrobě a osobní, pečlivý výběr těch nejkvalitnějších materiálů je garancí pro dokonalý výsledný produkt. Proto si můžeme, při montáži naší firmou, dovolit poskytnout prodlouženou 7letou záruku.